Wij hebben alles voor een mooie nieuwe vloer

Marmoleum

Marmoleum is een natuurproduct.
Al sinds jaar en dag heeft marmoleum zijn kracht bewezen voor zowel de consument als in projectgebruik. Het lijkt op vinyl, het is een slijtvaste vloerbedekking, die enkele millimeters dik is. Er zijn heel veel verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar, het is recyclebaar en daarmee vriendelijk voor het milieu. Een van de bekendste merken is Forbo.

Laminaat

Tegenwoordig kunt u laminaat bijna niet onderscheiden van een echte houten vloer. Het grote verschil is de prijs, laminaat is voordelig en voor ieder budget toegankelijk. Daarnaast is laminaat snel en eenvoudig te leggen, voor u het weet ligt er een nieuwe vloer in uw woning. Wij kunnen u voorzien van een advies en aangeven welke kleurtint het beste bij uw woonsituatie past. Het is tevens mogelijk om verschillende kleurstralen mee te nemen, zodat u thuis kunt kijken of de kleur past bij de rest van uw interieur. 

Zelf leggen?

Wilt u laminaat kopen, maar wilt u dat graag zelf leggen? Ook de doe-het-zelver kan uitstekend bij ons terecht. We voorzien u graag van advies en kunnen veel verschillende soorten laminaat vloeren leveren.

Pvc vloeren

Pvc vloeren zijn populair, dit komt mede doordat ze onderhoudsarm zijn. 

Door de vele voordelen en mogelijkheden in uitstraling lenen PVC-vloeren zich uitstekend voor heel verschillende ruimten en toepassingen, zoals:

  • Woningen
  • Winkels en showrooms
  • Binnenvaartschepen
  • Restaurants
  • Gezondheidsinstellingen of scholen
  • Kleine ruimten als liften of trappen

De enige vereiste is een gladde ondergrond. Graag adviseren wij u over de voor u meest geëigende manier van egaliseren. 

 Manier van leggen

Er zijn verschillende manieren om de PVC vloer te leggen. We zetten ze op een rijtje:

  • Clicksysteem: de vloerdelen worden op een speciaal daarvoor geschikte ondervloer ‘geclickt’. Ideaal voor doe-het-zelvers. Geen speciaal gereedschap vereist. Wij kunnen een totaal DHZ-pakket leveren.
  • Gelijmd: op een vooraf geëgaliseerde ondervloer kunnen de delen gelijmd worden (dry back systeem)
  • Rapido, De ondervloer kan los gelegd worden aan de bovenkant bevindt zich een zelfklevende laag waar de pvc stroken op bevestigd kunnen worden.

Tapijt

Tapijt wordt gemaakt van verschillende soorten materiaal en is verkrijgbaar in vele kleuren en structuren. De keuze in tapijtsoorten is dan ook enorm. Met de structuur wordt bedoeld de vorm van het poolmateriaal, de dikte of fijnheid ervan en de pooldichtheid.

Tapijt geeft comfort en karakter aan elk huis en straalt warmte en sfeer uit in uw interieur. De materialen zijn voelbaar zacht en geven uw huis een schoon binnenklimaat, omdat tapijt makkelijk te onderhouden is. Daarnaast is tapijt veilig door het stroeve oppervlak en zijn de kleuren en structuren verrassend modern.

Languit op de grond liggen voor de openhaard? Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op hun kamer op de grond een spelletje spelen? Met tapijt op de vloer is dit allemaal heel comfortabel.

Karpetten

Kan je inrichting wel een opfrisser gebruiken of ben je op zoek naar een sfeermaker in huis? Maak jouw interieur dan compleet met een stijlvol vloerkleed! Van klein tot groot en van hoogpolig tot laagpolig, vloerkleden zijn niet alleen mooi, maar zijn ook super comfortabel en geluiddempend.

Contact

Raadhuisplein 7 a
4671 DA Dinteloord.
Tel: 0167-852947
Mobiel: 06-55684243
E-mail: info@vink-vloeren.nl

Openingstijden winkel:

Maandag:  op afspraak
Dinsdag:     op afspraak
Woensdag:   op afspraak
Donderdag:  10.00-17.00
Vrijdag:        10.00-17.00
Zaterdag:     10.00-16.00

Ook buiten de winkel openingstijden kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak of informatie.

Wij komen graag bij u aan huis voor een vrijblijvende offerte.

Wie zijn wij

Vink Vloeren is leverancier van bedrijfs en woningvloeren. Vink vloeren is tevens gespecialiseerd in de aanleg van alle soorten vloeren. Wij leveren duurzame materialen. Hierdoor zijn onze vloeren slijtvast, en hebben een lange levensduur.