Vink Vloeren

dé specialist in trapbekleding

Trapbekleding met marmoleum is werk voor de echte vakman en is Vink Vloeren is hier dé specialist in. Renovatie van uw oude trap of de eerste bekleding van uw nieuwe trap met marmoleum, u bent bij ons aan het juiste adres.

Vink Vloeren staat garant voor vakkundige bekleding en een perfecte afwerking.

Decoratief of functioneel? Heeft u een open trap? Geen enkel probleem! We bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend gebruiken we alleen kwaliteitsproducten.

Wilt u liever dat we uw trap bekleden met marmoleum, pvc of tapijt, dat behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. We helpen u graag verder om de juiste keus te maken voor uw trap.

Er zijn vele soorten trapbekleding. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden met tapijt, ook wel stofferen genoemd. Ook heeft u de keuze uit laminaat, linoleum of pvc. Daarnaast is er de optie om halve maantjes, verkrijgbaar in vele materialen, maten en kleuren, te laten leggen als vorm van bekleding. Door de vele mogelijkheden voor het bekleden van uw trap, is er altijd een vorm van trapbekleding die bij uw wensen aansluit

Voor een warme uitstraling van uw trap, is het stofferen hiervan als vorm van trapbekleding een uitstekende keus. Stofferen is het bekleden van trappen met tapijt. Dit voelt natuurlijk erg prettig aan uw voeten en het zorgt vaak ook voor het dempen van geluid als iemand de trap afloopt. Er zijn vele soorten tapijt beschikbaar die kunnen dienen voor het bekleden van trappen. Het stofferen is zelf uit te voeren, maar u schakelt ook gemakkelijk een vakman op het gebied van trapbekleding in.

Vink Vloeren staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Maak vrijblijvend met ons een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.