Kunstgras voor tuin, balkon, voetbal, golf en andere sporten

Kunstgras is momenteel erg in opkomst. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het geschikt is voor vele toepassingen bij diverse doelgroepen.

Door nieuwe technologische ontwikkelingen is het tapijt bovendien nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Inmiddels zijn er heel veel soorten gras van diverse producenten en merken te koop.

Wij kunnen ons voorstellen dat u, door alle informatie die u wordt aangeboden, door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zijn wij zeer selectief in de producten die wij verkopen. Bij ons is kwaliteit gegarandeerd!

Kunstgras wordt tegenwoordig gebruikt voor vele toepassingen zoals voetbalvelden, hockeyvelden, putting greens, balkons en trapveldjes. Ook stijgt de verkoop van gekleurd kunstgras gestaag. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunt u bij ons ook rechtstreeks uw kunstgras kopen en zelf leggen, indien gewenst, kunnen wij u op de juiste informatie verstrekken hoe u het beste te werk kunt gaan.

We kunnen het ons echter voorstellen dat u nog altijd met vragen zit na het lezen van al deze informatie op de website. Daarom geven we u de mogelijkheid om uw vraag, geheel vrijblijvend, te stellen aan onze ervaren specialist.

Optimaal genieten van uw vrije tijd

Wilt u heerlijk genieten in uw tuin van uw welverdiende rust? Zonder er veel onderhoud aan te plegen, nooit te maaien? Dan is kunstgras de oplossing?

De voordelen van kunstgras

  • Is altijd groen
  • Vergt weinig onderhoud
  • Waterbesparend
  • Optimaal genieten van je vrije tijd
  • Voor een veilige ondergrond
  • Gaat lang mee

Onderhoud

Het voordeel is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Voor jarenlang plezier raden we wel aan al het organisch materiaal zoals bladeren en onkruid direct te verwijderen van de mat. Gaan de vezels plat liggen doordat er veel over gelopen wordt? Borstel ze dan op met een nylon bezem.

kunstgras