Coating van uw vloer

Kenmerken

Coating werd in het verleden het voornamelijk toegepast op vloeren in magazijnen, garages, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en showrooms. Tegenwoordig wordt het ook steeds vaker aangebracht op alle soorten vloeren in woningen en kantoren. Een coating wordt meestal aangebracht ter bescherming van de vloer, maar kan ook zorgen voor glans of om de stroefheid te verminderen of juist te vergroten. Deze behandeling zorgt er tevens voor dat de vloer net iets dikker wordt. Wilt u weten wat voor type behandeling het beste voor uw vloer is en deze het beste kan beschermen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons, wij willen u graag adviseren.

De voordelen

Een coating wordt steeds vaker toegepast in zowel woningen als bedrijfspanden. Dit heeft te maken met de gunstige eigenschappen die het heeft op de levensduur van verschillende vloersoorten. Een coating is bovendien hygiënisch en veilig en kan op veel verschillende vloeren aangebracht worden. Hoe vlakker uw ondergrond is, hoe beter het eindresultaat is.

Door te kiezen voor een coating met een strakke uitstraling oogt de vloer zeer modern en is hij toepasbaar in vele situaties, bij u thuis of in een bedrijfspand. Daarnaast kunt u er ook vloeren antislip mee afwerken. Een coating zorgt dus niet alleen voor de bescherming van uw vloer, maar is ook zeer praktisch.

Onderhoud

Een vloer na deze behandeling zorgt niet alleen voor hygiëne en veiligheid, maar is ook makkelijk in onderhoud. Door de gesloten structuur van bindmiddelen wordt er geen vuil en vocht opgenomen. Dweilen is vaak voldoende om de vloer te reinigen en het gebruik van eventuele boenmachines zorgt niet voor problemen.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Of wilt u een afspraak maken met onze specialist voor een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het berichtenformulier of stuur ons rechtstreeks een berichtje :  info@vink-vloeren.nl  Wij staan u graag te woord.

Coating van uw vloer