PVC vloeren

Scherpe prijzen !! incl. egaliseren, materialen en arbeid.
assortiment van uw vloerenspecialist
Met een PVC vloer oftewel een vinyl vloer kunt u alle kanten op. Deze vloeren zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende dessins en zijn gemakkelijk in onderhoud. U vindt in ons assortiment verschillende traditionele vloeren.
Trappen bekleden met pvc is werk voor de echte vakman en met ruime ervaring is Vink Vloeren hier dé specialist in. Renovatie van uw oude trap. Uw trap met tapijt of marmoleum bekleden kan natuurlijk ook.

Garagevloer.

Prijs op aanvraag
garagevloer
De pvc tegels met de vloeistofdichte verbinding zijn veel te vinden bij horeca gelegenheden, garages, werkplaatsen en overige werk/klus gebieden. Door het kliksysteem en het lassen krijgt u een naadloze verbinding, waardoor de vloer 100 % vloeistofdicht is.

Vloer renovatie

Prijs op aanvraag
Vink vloeren
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als uw huidige vloer toe is aan een opknapbeurt. Ook het slopen en het afvoeren van de vloer is geen probleem. We hebben ook de kennis in huis voor het dichtsmeren van u vloerverwarming.
Tapijt is de meest gebruikte vloerbedekking in Nederland. De vele voordelen en gunstige eigenschappen in combinatie met de enorme keus in kleur en kwaliteit zorgen ervoor dat er voor iedereen een tapijt te verkrijgen is dat voldoet aan uw wensen.
Als u een nieuwe vloer laat plaatsen is het in de meeste gevallen niet nodig om de ondervloer te egaliseren. Is de vloer niet glad of zijn er oneffenheden dan doet u er verstandig aan om de ondervloer te egaliseren.